header
Carti de vizita in policromie o fata 

Logoprint va ofera o variant clasica de carti de vizita, folosind carton de calitate(fie albsimplu sau special) permitind ca una din fete sa ramina neprintata.

Carti de vizita in policromie fata verso

 Logoprint va recomanda variante de cartii de vizita fata verso.Tiparind si pe verso a elementelor grafice si a unor informatii suplimentare (puncte de lucru, harti, etc.) cartonul devine mai rigid si ii da cartii de vizita o dinstinctie aparte.

Carti de vizita plastifiate

Aceasta varianta reda cartilor de vizita rezistenta si un aspect placut. Si aici avem vaiante, mata sau lucioasa, grosime normal 30micr sau grosime 60 micr. cu aspect card.

 Carti de vizita de plastic

 Daca din anumite motive fie ele si estetice preferati plasticul clasic-ului carton, Logoprint va ofera carti de vizita din plastic serigrafiate.Sunt realizate din plastic translucent cu grosimea de 1mm, format 9x5cm, cu colturile rotunjite, serigrafia facindu-se pe o singura fata , maxim in 6 culori.

 Carti de vizitape CD

 Cartile de vizita pa CD combina impactul cartii de vizita cu capacitatea de stocare a CD, clasicelr carti de vizita putindu-i fi atasat o prezentare a societatii, a produselor, sau orice alta informatie.Recomandam lacuirea pentru stabilitatea printului.

Carti de vizita serigrafiate

Serigrafierea cartilor de vizita ofera efecte extraordinare pe care tiparul classic nu le poate oferi. Suportul poate fi colorat pe toata suprafata, cu insertii sau suprafata metalizata.Personalizarea se poate face cu diferite vopseluri (metalizate, volumetrice, pantone).

Carti de vizita cu finisaje special

Pentru o personalizere suplimentara, putem sa aplicam diverse finisaje, in functie de preferintele dumneavoastra.Ex: colturi rotunjite sau taiate drept, aplicatii de perforatii in masa cartii, extensie plianta, taiata si suprapusa, etc.

Carti de vizitacu folio

Atentie pretul aplicatiei folio variaza in functie de costul matritei si tiraj, acestea putind fi metalizate, holograme, monocrome sau policrome.

Carti de vizita cu timbre sec sau emboss

Logoprint vine si in sprijinul celor pretentiosi cu gama cartilor de vizita embosate, acestea realizind un impact extraordinar.Pretul variaza in functie de complexitate, tiraj si costul matritei.

Carti de vizita print negru

Pentru cei ce prefara cartile sobre, Logoprint va ofera nuante de gri si negru classic pe support Xerox Colotech 300gr/mp.

Machete pentru carti de vizita gratuit

Logoprint va ofera o gama mare de machete de carti de vizita fara nici un

cost din partea dvs. si nici o obligatie.Totodata noi vi le putem realiza optim, calitate si la preturi bune.

Machete carti de vizita pe categorii profesionale

Am grupat pentru dvs.in functie de categorii profesionale citeva machete de carti de vizita.Iata citeva modele:
-carti de vizita administrator de retea calculatoare, agent de vinzari, agent de turism, avocat, architect, cameraman nunti, contabil, cosmetician, scriitor, stomatolog, doctor, deejay, cintaret, pictor, fotograf, etc.

Carti de vizita pachet promo

Ca un concept ce se respecta Logoprint a creat si pachete promotionale care include consultanta, conceptual si tiparul cartilo de vizita.

-Logo + design + 500 carti de vizita = 170 E+tva
-Logo + design + 1000 carti de vizita = 200 E+tva
-Logo + design + 2500 carti de vizita =300E+ tva

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Realizare grafica carti de vizita

Pachete pentru realizarea elementelor grafice:

- element concept identitate – 50E+tva
- logo + design – 150E+tva
- pachetcomplet (logo, design, foi cu antet, plicuri, mape, web)-300E+tva.

Port carti de vizita

Pentru a pasta cartile de vizita in conditii optime, va oferim port-cardul din aluminiu, usor si elegant.

 

 

Departament Productie

logoprint-casete-luminoase    agendepromotionale    distributiepliante    personalizareobiecte    personalizaresepci    personalizaretricouri

logoprint2distributie-plianteagende-promotionalepersonalizare-obiectepersonalizare-tricourisepci-personalizate