header
Mape de prezentare 

Pentru toata gama de mape de prezentare Logoprint va prezinta si o lista cu produse complementare: carti de vizita, promotionale personalizate, coli cu antet, flyere , pliante, CD SI DVD personalizate standuri de expunere mape, printuri.

Mape de prezentare classic

 In functie de calitatea suportului (cartonului) si a tiparului, a buzunarului (15-20 coli), a expunerii cartii de vizita putem asigura o prezentare profesionala cu un impact important.

Mape cu doua buzunare

Pentru a asigura nevoia de stocare a mai multor documente, Logoprint va pune la dispozitie mapa de prezentare cu doua buzunare la care va recomandam de 300gr/mp cu 2 biguiri pentru a nu se crea deformari si buzunar stantat.

Mapa cu buton CD

Aceasta variant va ofera varianta atasarii unui CD sau DVD cu eventuale prezentari sau informatii.Pentru atasare se va folosi un buton din plastic cu un adeziv special putindu-se executa cu sau fara buzunar.

Mape cu folio

 Mapele cu folio in variante metalizate sau holograme, lucioase sau mate, dau o prestanta aparte.Recomandarea noastra este ca odata cu aplicatia folio sa se faca si plastifierea pentru a crea o calitate exceptionala.

Mape plastifiate lucios

Stralucirea si evidentierea culorilor sub folia lucioasa confera mapei prestanta de care arene voie oricine.

Mape plastifiate mat

Pentru o prezentare mai discreta dar cu acelasi efect, Logoprint va ofera si aceasta variant a mapei cu plastifiere mata.

Mape cu serigrafiate

Ce nu se poate evidentia prin printare, se poate realiza prin serigrafie, astfel se pot executa inscriptionari cu nuante speciale, texturi speciale pe cartoane colorate in masa.

Mape stantate

1. Model Logoprint Standard sunt formate dintr-o bucata, dar la cererea dvs. va putem realiza propriul model.

2.Model Logoprint Special, formate dintr-o bucata, putindu-se realiza si propriul dvs. model la cerere pe carton de 300gr/mp, policromie, 2 biguiri, faltuire, lacuire selective.

3.Model Logoprint Complex, formate dintr-o bucata, putindu-se realiza si propriul dvs. model la cerere pe carton de 300gr/mp, policromie, 2 biguiri, faltuire, lacuire selective.

Mape special

Punctul forte al mapei de prezentare il reprezinta imbinarea mapei de prezentare tip brosura sau pliant pentru prezentari speciale cu finisaje special, folio, serigrafie, etc, la care se poate atasa un pix sau bloc-notes sau amindoua.

 

 

Departament Productie

logoprint-casete-luminoase    agendepromotionale    distributiepliante    personalizareobiecte    personalizaresepci    personalizaretricouri

logoprint2distributie-plianteagende-promotionalepersonalizare-obiectepersonalizare-tricourisepci-personalizate